Hey, It's me!

Loulou

Roy Janssen - Loulou

OVER MIJ

Loulou was Here, dat ben ik: Loulou van Luijt! Geboren in Breda, opgegroeid in een ondernemers familie. Het is er dus met de paplepel ingegoten! 


In 2016 studeerde ik af aan NHTV in de richting Manager Toeristische Marketing en Communicatie. Tijdens mijn studie besloot ik als zzp’er aan de slag te gaan. Ik had geen enkel idee hoe ik iets moest ontwerpen, maar dankzij YouTube heb ik mezelf alles aan kunnen leren. Ik vind dat leuk, je kent misschien de uitspraak van Pippi Langkous wel? 

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”   Pippi Langkous

Deze uitspraak past bij mij! Soms neem ik opdrachten aan waar ik nog geen ervaring mee heb. Is dat niet eng of raar? Ik vind van niet. Want op deze manier leer ik weer nieuwe dingen en dat geeft me ontzettend veel energie! Ik wil ook graag mijn klanten bedanken, die altijd vertrouwen in mij hebben en mij de kans geven om mezelf verder te ontwikkelen! 


Er zijn verschillende dingen die ik leuk vind om te doen, vandaar dat klanten mij ook voor verschillende diensten in kunnen huren. Dit varieert van het maken van marketing materiaal tot gastvrouw of zelfs dansles geven!

 

Heb jij een leuke nieuwe (uitdagende) opdracht voor mij? Neem dan contact op!